Ara

4/A SINIFINDAN YAĞMUR ÇETİN VE 7/A SINIFINDAN FİLİZ ÇETİN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ ZİYARET ETTİK.

Ara

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MÜNAZARA YARIŞMASINA KATILDI.

Ara

BU AY ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZ DENETİM KONUSUNDA BİLGİ VERİLDİ VE GÖSTERİ YAPILDI.

Ara

"MAKSAT FİKİRLERİ PAYLAŞMAK" KAPSAMINDA  OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZ-BOY-KİLO-NABIZ-TANSİYON TARAMASI YAPILDI.

Kas

Diş taraması, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğinde imzalanan ´Okul Sağlığı Hizmetleri İşbirliği Protokolü´ gereğince okul sağlığı çalışmaları kapsamında yapılıyor. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından oluşturulan ´Ağız ve Diş Sağlığı Bilimsel Danışma Komisyonu´, anaokulu, birinci ve ikinci sınıf öğrencilerine kademeli olarak yılda iki kez florürlü vernik uygulaması kapsamında yapılan diş taramasında, çocuklara ´ağız ve diş sağlığı bakımı´ anlatıldı.

Kas

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü 80. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

BİZE KÜLLERİNDEN DOĞAN BİR ÜLKE VE TÜRK MİLLETİNİN YAŞAMA BİÇİMİNE EN UGUN YÖNETİM ŞEKLİ OLAN CUMHURİYETİ ARMAĞAN ETTİĞİ İÇİN ONA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR.

ALLAH RAHMET EYLESİN...

May

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı kurumu tarafından başlatılmış olan Koruyucu Ağız Diş Sağlığı çalışmalarından flor vernik uygulaması veli izinleri alınan 1.- 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize diş hekimleri tarafından uygulandı. Ağız diş sağlığı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

May

OKULUMUZDA 3 YILDIR DÜZENLENMEKTE OLAN PİKNİK VE YARIŞMALAR BU SENE DE YAPILDI.