Kelhasan İlkokulu
KELHASAN MAH. 66504. SOK. NO. 26 CİHANBEYLİ/KONYA

VİZYON

Okulumuzu İlimiz kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci Yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım Bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer Normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel Değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne Sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz sınıf mevcutları az olmasına rağmen çağın gereklerine uygun eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

Servis Bilgisi

Taşımalı eğitim yapılmaktadır.Öğretmenler kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

KELHASAN İL MERKEZİNE 150 KM, İLÇE MERKEZİNE İSE 45 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Kelhasan Mahallesi sınırları içerisinde bulunmaktadır. Mahallemizde 500-1000 arasında vatandaş ikamet etmektedir.Köyde kaloriferli lojman mevcuttur