Kas

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü 80. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

BİZE KÜLLERİNDEN DOĞAN BİR ÜLKE VE TÜRK MİLLETİNİN YAŞAMA BİÇİMİNE EN UGUN YÖNETİM ŞEKLİ OLAN CUMHURİYETİ ARMAĞAN ETTİĞİ İÇİN ONA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR.

ALLAH RAHMET EYLESİN...

Kas

May

Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı kurumu tarafından başlatılmış olan Koruyucu Ağız Diş Sağlığı çalışmalarından flor vernik uygulaması veli izinleri alınan 1.- 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize diş hekimleri tarafından uygulandı. Ağız diş sağlığı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

May

OKULUMUZDA 3 YILDIR DÜZENLENMEKTE OLAN PİKNİK VE YARIŞMALAR BU SENE DE YAPILDI.

May

OKULUMUZUN BÜTÜN KAPILARINA KAPI GİYDİRME SİSTEMİ UYGULANDI.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI.

May

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER KAPSAMINDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN DERS DIŞI FAALİYETLERİNİ GELİŞTİRMEK AMACIYLA MASA TENİSİ VE SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Nis

VELİ ZİYARETLERİMİZE HER HAFTA OLDUĞU GİBİ BU HAFTADA DEVAM ETTİK. BU HAFTA KÜÇÜKGÖRMEZ AİLESİNİ ZİYARET ETTİK.

Nis

Mrt

OKUL SÜTÜ PROGRAMI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE SÜT DAĞITIMI BAŞLADI.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ BİLGİLENDİRMEK VE DUYARLILIKLARINI ARTTIRMAK İÇİN İTFAİYE EKİBİ TARAFINDAN BİLGİLENDİRME ÇALIŞMALARI VE YANGIN SÖNDÜRME TATBİKATLARI YAPILDI.