Kelhasan İlkokulu

KELHASAN MAH. 66517. SOK. NO8 CİHANBEYLİ/KONYA
Vizyon
Okulumuzu İlimiz kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci Yerleştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, araç-gereç ve donanım Bakımından çağdaş standartları yakalamış, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilere eş değer Normlarda eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel Değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne Sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz sınıf mevcutları az olmasına rağmen her yıl Anadolu lisesi ve benzeri liselere öğrenciler kazandırmaktadır.
09:00 14:25
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
SABAH ERKEN SAATLERDE CİHANBEYLİYE MİNÜBÜS GİTMEKTE BURADAN DA KONYAYA HAREKET ETMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ KELHASAN MAHALLESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR. MAHALLEMİZDE 500-1000 ARASINDA VATANDAŞ İKAMET ETMEKTEDİR.ÖĞRETMENLERİMİZDEN BAZILARI CİHANBEYLİYE HER GÜN KENDİ ARAÇLARIYLA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTA ;BAZILARI İSE KELHASANDA KALMAKTADIR.
KELHASAN İLE 150 KM İLÇEYE İSE 60 KM UZAKLIKTADIR.